3 gode grunde til at vælge DANOloft®

Akustikken i et rum har langt større indflydelse på vores trivsel, end de fleste er klar over. Har du først prøvet at sidde i et rum med dårlig akustik og forsøgt at føre en samtale, ved du, hvor stressende et højt støjniveau kan være. DANOloft® er løsningen på akustikproblemer i hjemmet - et smukt akustikloft i skandinavisk design.

1: God akustik i smukt, skandinavisk design

Larm, rumklang og ekko kan gøre de hyggeligste eftermiddage med venner på besøg eller børn der leger til en anstrengende affære, som ikke kan slutte hurtigt nok. Med de rigtige støjdæmpende elementer kan du skabe en afslappet stemning i dit hjem, uden stress og støj. 

DANOloft® er det oplagte valg, når du vil have et smukt akustikloft som sikrer optimal rumakustik og lydabsorption over hele loftfladen. DANOloft® er et gipsloft fremstillet i et nordisk og tidløst design og er perforeret til kant. Det giver et smukt, minimalistisk og let udtryk til dit hjem, så du kan skabe de perfekte rammer for din personlige indretning – og samtidig få et effektivt akustikloft med gode støjdæmpende egenskaber.

2: Nem montage

Med DANOloft® fra KnaufDanoline får du et akustikloft som er smukt at se på og giver god lyd i dit hjem. Pladerne måler 600×600 mm, er færdigmalede og klar til at blive monterede. Skru pladerne op, og loftet er færdigt – uden udgifter til maler eller udsigt til langtrukne byggeprojekter.

3: Akustik i bæredygtige materialer

DANOloft® har Dansk Indeklima Mærkning, som er din garanti for, at loftet ikke afgiver partikler eller støv. Derfor er DANOloft® det bæredygtige valg: Både for dig og for miljøet.

Gips er et 100% genanvendeligt materiale. Gips er godt for både mennesker og bygninger. Materialets sammensætning og egenskaber forbliver de samme over tid, hvilket sikrer en uovertruffen holdbarhed. Samtidig er det grunden til, at gipsen kan genanvendes igen og igen.

Familien Olesen har fået god akustik med DANOloft®

"Når vi kommer ind i rummene, føler vi en enorm ro og rummelighed, som vi ikke oplevede før. Det har bare løftet huset på en helt anden måde."
Kristine Egeberg Olesen, Husejer
  • Privat bolig, Aalborg | DANOloft® opsat i lige stød Mere om projektet her.
  • Privat bolig, Aalborg | DANOloft® opsat i lige stød
  • Privat bolig, Skørping | DANOloft® opsat i halvforbant
  • Privat bolig, Vedbæk | DANOloft® opsat i halvforbandt - Mere om projektet her.
Danoloft Forsidea42

Download information om DANOloft®

DANOloft® Brochure

Download DANOloft® Brochuren som PDF

DANOloft® teknisk data og montage

Download DANOloft® PDF med teknisk data og montage

DANOloft® close-up

Download close-up-billede af DANOloft®

Sådan monterer du DANOloft®

812 3881

Hvad koster DANOloft®?

DANOloft® forhandles af byggemarkeder og trælaster, som fastsætter deres egen pris. Det nemmeste er derfor at spørge efter prisen hos dit lokale byggemarked. Du finder en forhandleroversigt nedenfor.
Vis mere

Hvad koster DANOloft®?

Knauf 170619 00675

Hvilke skruer skal jeg bruge til at opsætte DANOloft®?

Du skal bruge DANOloft® skruen, når du monterer dit DANOloft®. Skruen er hvidmalet og diskret, så du opnår den perfekte ensartede og minimalistiske finish.
Vis mere

Hvilke skruer skal jeg bruge til at opsætte DANOloft®?

Knauf 170619 00407

Skal jeg have isolering bag DANOloft® pladerne, for at de giver god akustik?

Nej, det er ikke nødvendigt. Du kan opnå meget god akustik ved blot at sætte DANOloft® pladerne op på en forskalling uden isolering bagpå. Hvis du ønsker ekstra lydabsorption, kan du tilføje 45 mm isolering bag pladerne.
Vis mere

Skal jeg have isolering bag DANOloft® pladerne, for at de giver god akustik?

812 3881

Kan DANOloft® males (igen)?

Dit DANOloft® er færdigmalet, når du får det, og behøver ikke yderligere behandling eller akklimatisering, inden du monterer det. Men du kan godt male dit DANOloft igen. Du skal bruge en vandbaseret maling og en korthåret rulle, så du ikke lukker hullerne til.
Vis mere

Kan DANOloft® males (igen)?

Her køber du DANOloft®

Bauhaus Logo
Bauhaus (DANOloft®)
Fog
Fog (DANOloft®)
Silvan Logo 4F Jpg
Silvan (DANOloft®)
XL Byg
XL Byg (DANOloft®)
Davidsen
Davidsen (DANOloft®)
10 4
10-4 (DANOloft®)