Søg job

Herunder kan du se, hvordan du kan søge job hos Knauf Danmark. Hos Knauf tror vi på, at det er medarbejderne, der gør forskellen – så hvis du har ambitionen og evnen, så kan det være dig, vi leder efter.

Ledige stillinger

Vi har lige nu følgende ledige stillinger:

Reception14

Area Sales Manager - Jylland og Fyn

Er du drevet af at have dit eget salgsdistrikt? Har du lysten til at arbejde med projektsalg via arkitekter og entreprenører? Og motiveres du af at det relationsskabende og opsøgende salgsarbejde? Så er du den Area Sales Manager, vi søger til segmentet for lofts- og akustikløsninger hos Knauf Danoline.

Læs mere
Gips Forside

Sustainability Manager

Vil du være med til at lede markedet og skabe rammerne for banebrydende udvikling i byggeriet? Tør du udfordre vanetænkning med innovative produkter og byggesystemer, der former og forbedre den måde, vi bygger og bor? For større bæredygtighed, for øget livskvalitet og for fremtiden. Så er du vores nye Sustainability Manager.

Læs mere
Knauf 261019 00763 Effect

PA til Adm. direktør (barselvikariat)

Er du struktureret, elsker at koordinere og har gode kommunikative evner? Kan du tænke strategisk og omdanne ledelsens strategi til inspirerende medarbejderkommunikation? Knauf A/S Hobro søger en PA med stort engagement og drive til et 1-årigt barselsvikariat.

Læs mere

Uopfordret ansøgning

Fandt du ikke en ledig stilling, der opfylder dine ønsker? Vi leder altid efter de bedste medarbejdere – om du allerede er i job, mellem jobs eller skal starte på dit første job. Send en uopfordret ansøgning til jobs@knauf.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

Har du spørgsmål?

Kontakt vores HR-afdeling hvis du har spørgsmål til job og karriere i Knauf

DSC7623
Christina Støttrup HR Konsulent
A
Rikke Mortensen HR Director Nordic

Behandling af persondata

Klik HER hvis du vil vide hvordan vi behandler dine persondata i forbindelse med rekruttering