Søg job

Herunder kan du se, hvordan du kan søge job hos Knauf Danmark. Hos Knauf tror vi på, at det er medarbejderne, der gør forskellen – så hvis du har ambitionen og evnen, så kan det være dig, vi leder efter.

Vi har følgende ledige stillinger:

Knauf 261019 00818 Effect

Kundeservicemedarbejder

Vi søger en serviceorienteret kollega til vores kundeservice team i Hobro. Så trives du i en alsidig hverdag med masser af kundekontakt, så er det måske dig, vi søger.
Læs mere og ansøg her
Knauf 261019 00749 Effect

Økonomielev

Hos Knauf A/S i Hobro søger vi en økonomielev til vores Shared Service Center. Er du interesseret i at få en spændende økonomiuddannelse med praktisk erfaring, så har vi måske elevpladsen til netop dig
Læs mere og ansøg her
Knauf 261019 01007 Effect

Product Portfolio Manager

Reporting to the Commercial Director, you will lead a team of three and be responsible for the product development of Knauf Danolines products and responsible for defining a product development strategy, being responsible for driving the growth of Knauf Danolines products across all regions through a product strategy based on market insights and customer involvement.

Læs mere og ansøg her

Uopfordret ansøgning

Vi leder altid efter de bedste medarbejdere – om du allerede er i job, mellem jobs eller skal starte på dit første job. Send en uopfordret ansøgning til jobs@knauf.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

Har du spørgsmål?

Kontakt vores HR-afdeling hvis du har spørgsmål til job og karriere i Knauf

DSC7623
Christina Støttrup HR Business Partner
A
Rikke Mortensen Regional HR Director

Behandling af persondata

Klik HER hvis du vil vide hvordan vi behandler dine persondata i forbindelse med rekruttering