Om Knauf

Knauf A/S er en dansk producent og leverandør af gipsplader, akustiklofter samt byggesystemer til letbygkonstruktioner.

Knauf i Danmark

Vi har produceret byggematerialer og leveret knowhow og services til den danske byggebranche i mere end 50 år. Og sammen med vores kunder og partnere skaber vi hver dag rammerne for bedre og mere bæredygtigt byggeri i Danmark.

Vi er en del af Knauf Gruppen

Knauf A/S er en del af den familieejede Knauf Gruppe med hovedkontor i Iphofen, Tyskland. På verdensplan er vi omkring 41.500 medarbejdere, hvoraf de 200 er ansat i Danmark. Vi har mere end 300 fabrikker og salgsafdelinger fordelt i 90 lande. Med vores produktsortiment kan vi levere 75% af komponenterne til et byggeri.

Fabrik og administration i Hobro

Vores vision og mission

Vision

FRAMING A BETTER FUTURE

Vi vil lede markedet og skabe rammerne for banebrydende udvikling i byggeriet. For større bæredygtighed. For øget livskvalitet. For fremtiden.

 

Mission

SHAPING THE WAY PEOPLE LIVE AND BUILD

Vi udfordrer vanetænkning og skaber innovative produkter og byggesystemer, der former og forbedrer den måde, hvorpå vi lever og bygger. Med respekt for de mennesker, der fremstiller dem. De mennesker, der bruger dem. Og den verden, vi er en del af.

Vores værdier

Menschlichkeit

Vores kolleger, forretningspartnere og interessenter anses som en stor familie, hvor principper som integritet og medmenneskelighed tillægges stor værdi. Social ansvarlighed formes gennem retfærdig behandling af hinanden samt accept af hinandens forskelligheder. Sammen tager vi os af hinanden, samfundet og miljøet

Partnerskab

Vi bestræber os på at skabe et miljø med gensidig tillid, hvor vi tilskyndes til at tage individuel ansvar og tage beslutninger, fordi vi stoler på hinandens dømmekraft. Vi er ét team, som støtter hinanden og andre medlemmer af Knauf-fællesskabet.

Iværksætterånd

Gennem iværksætterånd og villighed til at tage risici er vi vokset fra at være et lille familiefirma til en stor familieejet, global aktiv organisation. Vores succes er drevet af pionérånd, innovation og forandringer kombineret med pragmatisk og
resultatorienteret tilgang.

Engagement

Vi er engageret i vores arbejde, kolleger og fællesskab. Stolthed og glæde over det, som vi udarbejder, kommer naturligt. Vi går altid den ekstra længde for hinanden, opnår bæredygtige resultater og giver vores kunder de bedste løsninger.