Karriere

Som medarbejder i Knauf bliver du en del af en moderne familieejet virksomhed som sætter faglighed, ansvar og engagement højest. Vi står sammen om at skabe bæredygtige resultater.

Knauf A/S er en dansk produktionsvirksomhed, som blev grundlagt tilbage i 1969 i Hobro. Vi er en stor familieejet virksomhed med hovedkontor i Iphofen. På verdensplan er vi omkring 30.000 medarbejdere, hvoraf de 200 er ansat i Danmark. Derudover har vi 220 fabrikker fordelt i 86 lande.

Vi er ledende leverandører af byggesystemer i Danmark og vi kan i dag levere mere en 75 % af komponenterne til et byggeri. Det vi gerne vil både i dag, men også i fremtiden er, at vi aktivt vil præge den måde vi bygger og bor på. Bygger på skal ses ved at vi gerne vil hjælpe håndværkere og entreprenørere til at få et bedre arbejdsmiljø, til at blive mere effektive og til at fjerne spild. Måden vi bor på er ved at højne livskvaliteten og forbedre indeklimaet i vores hjem. Derudover vil vi gerne drive den grønne agenda og sætte et bedre grønt aftryk på verden. Og hertil vil vi gerne have alles hjælp, for det starter med os – det starter med dig.

”Hos Knauf er du en del af et større fællesskab, som strækker sig over afdelinger såvel som landegrænser. Du er med til at skabe resultater samtidig med, at du får lov at udvikle dine egne kompetencer. Hér arbejder vi henimod samme mål, hvilket sikrer teamånd og engagement.”
Camilla Mikkelsen, Økonomi assistent
Morgenmøde på fabrik og administration i Hobro
”Knauf er en virksomhed, som stiller rammerne til rådighed, så du kan udføre dit arbejde ordentligt. Med udgangspunkt i den enkelte medarbejders kompetence har man ansvar for at udvikle Knauf som virksomhed, og i denne proces, så udvikler man sig også selv.”
Esben Skov-Bredgaard, Brand Manager