Sammen om en bedre fremtid

Hos Knauf er vi alle drevet af en klar vision: Vi vil skabe rammerne om en bedre fremtid. Som medarbejder bliver du en del af en moderne familieejet virksomhed, der sætter faglighed, ansvar og engagement højest.

Vi står sammen om at skabe resultater. Om at drive den grønne udvikling. Om at gentænke rammerne for, hvordan vi bygger og bor. Med bæredygtige lofter, vægge og gulve. Og med respekt for fremtiden.

”Hos Knauf er du en del af et større fællesskab, som strækker sig over afdelinger såvel som landegrænser. Du er med til at skabe resultater samtidig med, at du får lov at udvikle dine egne kompetencer.”
Camilla Mikkelsen, Økonomi assistent
Knauf Medarbejder Gående I Kontormiljø Knauf Karriereside 1920X1080

Karriere hos Knauf

Vi giver dig muligheden for at lære og udvikle dig hos os.   

Læs meget mere om dine karrieremuligheder hos Knauf på vores nye karriereside.

Gå til Knauf karriereside

Vi er en stor familie

Vores stærke sammenhold gennemsyrer kulturen hos Knauf. En kultur, hvor hjørnestenene er skabt af vores 4 værdier: Menschlichkeit, Partnerskab, Iværksætterånd og Engagement.

Tilsammen former de fire værdier den ramme, vi udfolder og udvikler os inden for. Rammen om vores arbejdsliv. Rammen om vores hverdag. Rammen om den familie, vi ser os selv som.

 

Din udvikling er afgørende

Hos Knauf stiller vi ikke blot rammerne til rådighed for, at du kan udføre dit arbejde ordentligt. Vi giver dig samtidig mulighed for at udvikle dine kompetencer. Vi tror nemlig på, at din udvikling er afgørende for vores fælles udvikling.

Hos os får du derfor et medansvar for at skabe morgendagens Knauf. Du får medindflydelse på at forme din karriere. Og du får ikke mindst tilliden til at tænke ud af boksen, så vi sammen kan sprænge rammerne.

Employer Branding Brochure

Knauf som arbejdsplads

Vil du vide mere om Knauf som arbejdsplads, så tag et kig i vores nye firmabrochure.

Her fortæller vi mere om hverdagen i Knauf, vores målsætninger og fælles værdier. Du kan læse inspirerende historier fra medarbejdere, som fortæller om deres udviklingsrejse hos Knauf. 

Download brochure her
Knauf 100521 00651 Web

Søg job

Hos Knauf tror vi på, at det er medarbejderne, der gør forskellen - så hvis du har ambitionen og evnen, så kan det være dig, vi leder efter.

Find ledige stillinger eller send en uopfordret ansøgning via vores jobportal. 

Gå til Knauf jobportal

Har du spørgsmål?

Kontakt vores HR-afdeling, hvis du har spørgsmål til job og karriere i Knauf.

DSC7623
Christina Støttrup Senior HR Business Partner
Simone 2021 Web
Simone Dige Høgh HR Consultant

Behandling af persondata

Klik HER hvis du vil vide hvordan vi behandler dine persondata i forbindelse med rekruttering.