Health & Safety

Som virksomhed er vi i Knauf forpligtet til at tage ansvar for vores medarbejders sundhed, sikkerhed og trivsel. Vi arbejder derfor løbende med at forberede og sikre vores arbejdsmiljø. Der er ikke noget, der er så vigtigt, at vi ikke kan gøre det sikkert. Vi tager ansvaret for sundhed og sikkerhed seriøst og det kan ses i vores sikkerhedsstyringsystemer.I Knauf har vi alle et ansvar for at skabe trivsel og sikkerhed på vores arbejdsplads

Health i Knauf

Som en del af vores Health & Safety kultur finder du Knauf Health, som er et frivilligt tilbud til alle medarbejdere, der ønsker at få en sundere hverdag. Knauf Health bygger på temaerne:

  • Mental balance
  • Krop og motion
  • Kost og sundhed

Du får som medarbejder her en enestående mulighed for at sætte fokus på netop din sundhed, helbred og trivsel - både mens du er på arbejde og i din fritid.

Safety i Knauf

Som virksomhed er vi i Knauf forpligtet til at ansvar for vores medarbejders sikkerhed og trivsel. Vi arbejder derfor løbende med at forbedre og sikre vores arbejdsmiljø. Der er ikke noget, der er så vigtigt, at vi ikke kan gøre det sikkert. Vi tager ansvaret for sundhed og sikkerhed seriøst og det kan ses i vores sikkerhedsstyringssystemer.