Akustik i boligen

Vores hjem er det sted, hvor vi føler os allermest trygge. Det er stedet hvor vi kobler fra, hygger os og tilbringer tid sammen med vores nærmeste. Følelsen af et hjem handler i høj grad om at skabe indbydende og beroligende leverum, hvor vi kan være os selv, slappe af og kort sagt bare nyde livet.

812 4114

Akustik bidrager til et sundt indeklima

Vores præferencer for at skabe lyse rum med maximalt dagslys og minimalistisk design betyder ofte flere hårde overflader. Med hårde overflader reflekteres lyd tilbage i rummet, hvilket resulterer i mere støj. Derfor benytter flere og flere arkitekter akustiske lofter og vægge til at reducere støjniveauet i boligen og opnå et bedre indeklima.

Mindre støj. Mindre stress

Støj er knyttet direkte til kendte sundhedsrisici som øget hjerterytme, forhøjet blodtryk og højere stressniveau - det stik modsatte af det, vi ønsker i et hjem.

Vores hjem skal fungere som rolige oaser, hvor vi efter en lang arbejdsdag, kan samle familien, tankerne og få fornyet energi. Med akustikløsninger fra Knauf DANOLINE får du en bolig med minimum støj og maksimum komfort.      

Lyse rum med naturlig komfort

Med akustiske gipsløsninger fra Knauf DANOLINE kan du opnå behagelig akustik i din bolig og sikre et sundt indeklima med naturlige materialer, høj luftkvalitet og lysreflektion.

"Mit gulv føles blødere at gå på, efter jeg har fået akustiklofter i mit køkken."
Helle, Boligejer, Otterup
Shutterstock 1032696151

100% genanvendelige materialer

Vores gipsløsninger giver ikke kun en overlegen komfort og æstetik, de sikrer også fuld cirkularitet - et naturligt råmateriale med lang levetid og 100% genanvendelighed. Vores gipslofter kan males igen og igen uden tab af akustisk ydeevne. De er yderst holdbare og bevarer samme egenskaber i mindst 50 år.      

Bæredygtigt byggeri