Inspiration

Find inspirerende temaer og referencer fra Knauf

Musikkens Hus, Aalborg

Unikt design og akustik til et prestigefyldt DGNB-certificeret vartegn

Børnehaven Petershagen

DANOloft® for et sundt indeklima og effektiv reducering af støj

Skovbærparken, Rødekro

Læs hvordan du øger effektiviteten og får en bedre totaløkonomi med Knauf Nail It System™. Gør som Hustømrerne A/S i Rødekro og spar tid og penge næste gang du skal lave udfyldende facader i dit byggeprojekt.

Ørkenfortet, København

Nail It System™ øger effektiviteten og forbedrer arbejdsmiljø. En gennemgribende renovering og udbygning af det tidligere Nordea-hovedkvarter på Christianshavn er i fuld gang. I forbindelse med ombygningen, der skal resultere i et nyt hotel, har man valgt at bruge Knauf Nail It System™ til montering af ydervægsstål.

PFA Kollegiet, Nørresundby

Lette indervægge med Knauf Ultra Board® 15 og Knauf Click Skinne. Læs hvordan du øger effektiviteten og får en bedre totaløkonomi med Knauf Ultra Board® 15 samt Knauf Click Skinne. Gør som JHS Byg ApS i Aalborg og spar tid og penge næste gang du skal lave lette indervægge i gips og stål i dit byggeprojekt.

Villa med havudsigt

Diskret loftdesign lader det udvendige dominere

Safa British School

Et moderne, sundt og sjovt læringsmiljø

Privat bolig, Ringsted

DANOloft: Lækkert udtryk og nemt at sætte op

4-stjernet familiehotel med naturlige designelementer

Akustisk gipsloft med unikt design skaber ro og velvære hos Hotel Fårup.

Kold College, Odense

Se hvordan LKN Byg har øget effektiviteten og forbedret arbejdsmiljøet med Knauf Nail It System™. I forbindelse med opførelsen af en ny multihal ved Kold College i Odense, har entreprenøren valgt Nail It System™ til montering af ydervægsstål.