PFA Kollegiet, Nørresundby

Lette indervægge med Knauf Ultra Board® 15 og Knauf Click Skinne. Læs hvordan du øger effektiviteten og får en bedre totaløkonomi med Knauf Ultra Board® 15 samt Knauf Click Skinne. Gør som JHS Byg ApS i Aalborg og spar tid og penge næste gang du skal lave lette indervægge i gips og stål i dit byggeprojekt.

For at effektivisere ombygningen af en kontorbygning til 220 kollegieværelser, anvendte JHS Byg ApS fra Aalborg Knauf Ultra Board® 15 samt Knauf Click Skinne. Ultra Board® 15 gav en lang række fordele i både montagesituationen samt brugssituationen. Knauf Ultra Board® 15 er hurtig at tilpasse, nem at montere og så giver den et bedre arbejdsmiljø uden støv og larm. Når Ultra Board® 15 er monteret har du skrue- og slagfaste vægge som giver en lang række af muligheder.

Til ombygning havde JHS Byg ApS ligeledes valgt at anvende Click Skinnen fra Knauf, som gør det nemt at opbygge et stålskelet. Du får hurtig montage helt uden brug af værktøj, og derved opnår du en højere effektivitet. De patenteret Click låse i skinnerne giver dig en præcis fiksering og stolpeafstand. Click Skinnens økonomiske fordele ses tydeligt i store byggeprojekter, hvor der skal bygges mange vægge.

Med Click Skinnen fra Knauf "klikker" du stolperne fast uden opmåling og fiksering
Når du bygger med Ultra Board® 15 kan du nøjes med at spartle samlingerne

Produkter