Skovbærparken, Rødekro

Læs hvordan du øger effektiviteten og får en bedre totaløkonomi med Knauf Nail It System™. Gør som Hustømrerne A/S i Rødekro og spar tid og penge næste gang du skal lave udfyldende facader i dit byggeprojekt.

Stor moderniseringsopgave med presset tidsplan

Da Haderslev Boligselskab skulle modernisere deres afdeling i Skovbærparken, valgte deres entreprenør, Hustømrerne A/S i Rødekro, at bruge Knauf Nail It System™ til de udfyldende facader, for at spare tid og penge. Projektet er stort og strækker sig over fire år – og Knauf Nail It System™ skal være med til at sikre, at den stramme tidsplan holdes.

Nye produkter udfordre og overrasker

For Hustømrerne A/S handler det om at nedbringe montagetiden. ”Økonomien i et byggeprojekt ligger i at nedbringe montagetiden. Vi har stramme tidsplaner og med Nail It System™ kan to mand hver især spare en halv dags arbejde pr. facade. Så selvom materialerne er lidt dyrere, så kan det godt betale sig at anvende Nail It System™. Tømrerne kan se at de vinder tid med Nail It System™, hvilket giver en større arbejdsglæde”. Hustømrerne A/S arbejder på alle tider af året, og om vinteren, hvor facaden skal lukkes hurtigt igen, er Nail It System™ særdeles effektiv, da arbejdet kan gøres hurtigere end normalt.

Gratis projektering, uddannelse og rådgivning

Brian Dall, som er entrepriseleder hos Hustømrerne A/S i Rødekro, indkøbte Nail It System™ til projektet – og det har han ikke fortrudt. Brian Dall havde aldrig hørt eller arbejdet med Nail It System™ før, så det krævede hjælp og rådgivning at komme i gang. Introduktion, demonstration, projektering, mængdeberegning og levering tog Knauf sig af – og da Hustømrerne A/S skulle arbejde med Nail It System™ den første gang oplærte en af Knaufs tømrerrådgivere personalet, og derefter gik det hurtigt. 

Nem og hurtig skudmontage med Nail It System™
Det er hurtigere og nemmere at montere, hvilket er lig med en bedre totaløkonomi – og så giver det tilmed gladere medarbejdere. Det har været en positiv oplevelse at anvende Nail It System™, og næste gang vi skal lave udfyldte facader, vil vi helt sikkert anvende Nail It System™ igen.
Brian Dall, Entrepriseleder
Close up af det patenteret Nail It System™ fra Knauf

Produkter

Sådan ser det færdige resultat ud