Privat bolig, Vejen

Den gode akustik med DANOloft® giver plads til hele familien

Som led i at vælge materialer til sit nybyggerhus har det især været vigtigt for Kimie Giese Falk-Hansen at prioritere den gode lyd og akustik, som hører til i et hjem - og som samtidig er en af de faktorer, der tipper vægtskålen og forvandler en bolig til et egentlig hjem. 

Kimie Giese Falk-Hansen har valgt at montere vores DANOloft® akustikloft i alle rum, så den gode akustik både prioriteres på børneværelserne, på badeværelserne, i soveværelset, i bryggerset og selvfølgelig i det store køkken-alrum, som er i åben forbindelse til stuen.  

Valget af DANOloft®, som er perforerede gipsplader, faldt på den simple montering, det ensartede udtryk og det tidløse design samt den høje akustiske værdi.

Med DANOloft® oplever både Kimie Giese Falk-Hansen, familien og besøgende, at det er behageligt for alle at være i hjemmet - ligegyldigt om børnene bygger med klodser, fjernsynet er skruet op, og madlavningen er i gang på samme tid og i samme rum. 

"Jeg oplever mange fordele ved at have et DANOloft®. Det er behageligt at være herinde, selvom den lille sidder og larmer med sine legoklodser, og den store ser TV. Så føler jeg stadig, at jeg kan være her, fordi lyden er god"
Kimie Giese Falk-Hansen, Husejer
  • DANOloft® akustikloft sørger for, at der altid er en god lyd i hjemmet i Vejen
  • DANOloft® kan med fordel monteres i alle husets rum, også børneværelset. Mere om DANOloft®
  • Med perforeringer helt til kant får loftet i Vejen et ensartet udtryk, der er roligt at se på
  • DANOloft® kan også monteres i badeværelser, hvor akustikken ofte er udfordret grundet de mange klinker. Mere om DANOloft®
  • Skrue op for akustikken og den gode lyd med DANOloft®
Knauf Vejen Danoloft5

Til monteringen af DANOloft® nævner Kimie, at det har været en simpel monteringsproces, da DANOloft® ikke krævede nogen akklimatisering og kunne derved monteres med det samme.

DANOloft® monteres med otte skruer, og akustikloftet skal hverken spartles eller males, da akustikpladerne allerede er formalet fra vores fabrik. 

Da DANOloft® har Dansk Indeklima Mærkning, er Kimie Giese Falk-Hansen sikret et loft, som ikke afgiver partikler eller støv. Derfor får Kimie og hendes familie et akustikloft, som fremmer et sundt og godt indeklima i deres hjem.

"Jeg vil anbefale andre at få DANOloft®, da det er et flot loft, der er tidløst, og som passer ind i de fleste hjem. Derudover får du en god lyd, hvor man kan være som familie"
Kimie Giese Falk-Hansen, Husejer
  • Den gode akustik med DANOloft® giver plads til hele familien
  • Med sit minimalistiske og tidløse design passer DANOloft® ind i de fleste hjem. Mere om DANOloft®
  • DANOloft® har en lysrefleksion på 69%, så familien i Vejen har et lyst hjem med en behagelig rumfølelse. Mere om DANOloft®
  • DANOloft® akustikloft har en høj brandklasse og er derfor en høj modstandsdygtighed over for brand
  • Familien får et akustikloft der gør det behageligt for alle at være sammen og lave forskellige aktiviteter.

Produkter