Privat bolig, Ringsted

DANOloft: Lækkert udtryk og nemt at sætte op

Da Anne Mette og hendes familie i Ringsted skulle i gang med renovering af deres parcelhus fra start 90’erne, havde udskiftning af lofter en høj prioritet. Det var vigtigt for dem at komme af med de gammeldags trælofter og få dem udskiftet med nye hvide lofter, der kunne give mere lys i huset. Og så var det en del af budget og planlægning, at de selv skulle stå for monteringen. I første omgang var fokus udelukkende på, at det skulle være lyse lofter, så derfor var det almindelige hvide gipslofter, familien gik efter; men undervejs i processen, opstod der yderlige krav til det nye loft.

Man bliver jo klogere, når man først går i gang med at researche, og det med at få en ordentlig akustik i huset, blev vigtigt for os,”
Anne Mette, Husejer

En god bekendt anbefalede DANOloft akustiklofter, og det syntes familien lød spændende, så det skulle naturligvis undersøges. Først var de lidt betænkelige på grund af hullerne, fordi de ikke kunne forestille sig, hvordan det visuelt ville virke, når pladerne skulle op over hele huset, men til sidst besluttede de sig for, at det var løsningen. Og heldigvis for det.

”Jeg må bare sige, at DANOloft® har gjort bekymringerne til skamme, og vi er bare super glade for det. Det giver et helt vildt lækkert udtryk.”
Anne Mette, Husejer
  • Privat bolig, Ringsted
  • Privat bolig, Ringsted
  • Privat bolig, Ringsted

Familien har selv monteret lofterne i alle rum, og Anne Mette fortæller, at processen har været langt nemmere, end de havde forventet.

”Når man først får taget på det, går det ret nemt”
Anne Mette, Husejer

Produkter