Privat bolig, Greve

Forbedret akustik hos familien Frederiksen.

Familien Frederiksen fra Greve blev i efteråret 2020 den heldige vinder i konkurrencen om 50 kvadratmeter DANOloft® fra Knauf DANOLINE. Som mange andre danske boligejere ønskede familien at udskifte deres traditionelle træloft med et nyt akustikloft for en forbedret indekomfort.

Med DANOloft® har familien ikke alene forbedret akustikken, de har også fået et smukt akustikloft, som sammen med det nye køkken giver helt nyt liv til hjemmet i Greve.

At få DANOloft® akustikloft er det bedste, der er sket hos os. Det er som at træde ind i et helt andet rum, hvor alt støj bare forsvinder.
Liselotte, Boligejer
  • Det hvidmalede akustikloft lysner rummet op og lader køkkenets træelementer komme til sin ret.
  • Førbillede af køkken med traditionelt træloft.
  • DANOloft® akustikloft monteret i familiens renoverede køkkenalrum. Til efteråret går familien igang med renovering af stuen, hvor der ligeledes monteres DANOloft®.
  • Førbillede fra køkkenalrummet med traditionelt træloft.
Vores gæster bemærker straks akustikken i rummet, som er blevet langt bedre end før.
Liselotte, Boligejer

Rumklang mere end halveret

For at dokumentere den akustiske effekt af DANOloft® mod det oprindelige træloft, foretog vores akustikekspert en lydmåling af familiens køkkenalrum før og efter renoveringen. Resultatet var slående!

Efterklangstiden, som viser hvor hurtigt, lyden dør hen i et rum, er mere end halveret efter monteringen af DANOloft®. Jo kortere efterklangstid, jo mere behageligt er det at opholde sig i et rum. Målingen viser her, at efterklangstiden ligger stabilt under 0,6 sekunder, som anbefales til opholdsrum i private boliger.             

Vi stod selv for monteringen af DANOloft® og vil til hver en tid anbefale andre at kaste sig ud i et gør-det-selv projekt.
Liselotte, Boligejer
  • Med DANOloft® får du et lyst og stilrent loft med samme akustiske virkning som eksempelvis træbeton.
  • DANOloft® akustikpladen måler 600x600 mm og er designet med perforering til kant for absorbering af lyd over hele loftfladen.
  • DANOloft® er færdigmalet fra fabrikken og monteres med direkte skruemontage på en træ- eller stålkonstruktion.
  • Indbygningsspots monteres nemt i DANOloft® akustikpladerne.

Produkter

Istock 1175252297

Akustik i boligen

Døjer du med støj og rumklang i din bolig?

Akustikken i et rum har langt større indflydelse på vores velvære og trivsel, end de fleste er klar over. Støj er direkte knyttet til kendte sundhedsrisici som øget hjerterytme, forhøjet blodtryk og højere stressniveau - det stik modsatte af det, vi ønsker i et hjem.  

Akustik i boligen