Privat bolig, Frederikshavn

Smukt og effektivt akustikloft: DANOloft® giver ro i hverdagen

Familien Hørby fra Frederikshavn har i forbindelse med renoveringen af deres 1950’er bolig valgt at fokusere på god akustik uden at gå på kompromis med det æstetiske udtryk og herved flotte design, som de netop oplever med de bæredygtige akustikpaneler fra DANOloft®.

I en tidligere bolig havde familien Hørby oplevet støj og larm i husets hjerte; køkkenalrummet, og derfor var det endnu vigtigere for dem at få skabt et køkkenalrum, hvor der både var plads til leg, madlavning og fordybelse uden at miste den rolige og hyggelige atmosfære. Med DANOloft® har familien nu fået skabt plads til både familie og god akustik i alle boligens rum.

"Vi valgte at få DANOloft®, fordi vi søgte et loft, der kunne give os ro i et stort køkkenalrum"
Ida Marie Hørby, Husejer
Knauf Bolig Frederikshavn Stue Danoloft

I deres bolig i Frederikshavn har familien Hørby valgt at montere DANOloft® i alle boligens rum. På den måde oplever familien at have et loft, der er neutralt i forhold til boligens øvrige interiør, både i forhold til farver og type af møbler.

Med DANOloft® får familien Hørby et akustisk gipsloft med perforeringer helt ud til kanten på loftpladen. Dermed får familien den mest optimale absorbering af lyd i hver enkelt rum i hele deres bolig.

DANOloft® har Dansk Indeklima Mærkning, da det er akustikpaneler lavet i det naturlige materiale, gips. Ved at vælge DANOloft®, har familien Hørby valgt et sundt og allergivenligt loft, der fremmer et sundt og godt indeklima i deres bolig. 

"Vi vil helt klart anbefale DANOloft® til andre. Vi har fået en helt vild lækker akustik i huset, og det har været nemt at gå til og nemt at montere. Og så synes vi, at det er en neutral løsning, der passer ind, uanset om man renoverer, eller om man laver nybyg"
Ida Marie Hørby, Husejer

Produkter