Privat bolig, Aalborgområdet

Fantastisk akustik i hverdagen med det stilrene og enkelte akustikloft, Designpanel

For familien Østergaard i Aalborgområdet har god lyd og en god akustik i deres bolig været en stor prioritet i forbindelse med en renovering af deres 1970’er arkitekttegnet villa. Med Designpanel akustikloft fra Knauf og Knauf DANOLINE får familien et stilrent og enkelt æstetisk udtryk, fordi akustikloftet sikrer et ensartet udtryk uden synlige samlinger. Denne akustikløsning passer perfekt til familiens øvrige designvalg i bolig, og samtidig får familien et kvalitetsprodukt, som giver dem en fantastisk akustik i hverdagen.

Familien Østergaard har tidligere oplevet ikke at prioritere god akustik, og det var noget, de fortrød bitterligt og inderligt. Derfor var det endnu vigtigere for dem at finde en god akustikløsning, der ikke fylder i forhold til boligens øvrige interiør og designstil. Designpanel opfylder familiens behov for god akustik, som netop giver en dejlig atmosfære i hjemmet samtidig med, at det er på en neutral og æstetisk måde.

"Valget faldt på Designpanelet fra Knauf, fordi det har et super æstetisk udtryk. Det er enkelt, og det er et kvalitetsprodukt"
Lena Østergaard, Boligejer
Knauf Gug 220322 00058 Edited

Designpanel fra Knauf er et akustikloft, der understøtter den gode og rolige lyd, og det var lige netop det, som familien Østergaard ønskede i forbindelse med en akustikløsning til deres bolig.

For familien Østergaard er det vigtigt, at der er en dejlig og omfavnende stemning i boligen, især når familien kommer hjem efter en travl hverdag, eller når de har gæster. Familiens oplevelse er, at et akustikloft netop kan være med til at sikre den dejlige atmosfære og stemning, og det er derfor, at de har valgt Designpanel akustikloft.  

"Du får opfyldt behovet for akustik, men på en neutral og æstetisk måde"
Lena Østergaard, Boligejer
  • Designpanel akustikloft prioriterer god akustik sammen med det stilrene og enkelte æstetiske udtryk.
  • Med Designpanel har familien Østergaard valgt et kvalitetsprodukt
  • Designpanel giver familien en dejlig atmosfære med en fantastisk akustik i hverdagen og et stilrent design.
  • Familien har også valgt at få monteret akustiklofter i børneværelse og soveværelse
  • Designpanel er et akustikloft fra Knauf DANOLINE, der understøtter den gode og rolige lyd.
"Det vigtigste ved valg af loft, det har helt klart været, at det skulle være noget stilrent og enkelt. Vi ønskede en dejlig atmosfære og en god lyd. Vi har en fantastisk akustik i hverdagen"
Lena Østergaard, Boligejer

Produkter