DANOloft® - et loft med flere fordele

DANOloft® akustikplader leveres klar til montering. Pladerne er formalet og skal kun skrues fast. DANOloft® kan bruges som loft- eller vægbeklædning. Med dette akustikloft opnår du et enkelt, minimalistisk design og en suveræn akustik.

1: Skru op for hastighed

DANOloft® kan monteres med direkte skruemontage. Gipspladerne kræver ingen akklimatisering og kan derfor monteres med det samme. Med DANOloft® får du færdigmalede plader, og akustikloftet kræver hverken udgifter til spartling eller maling. Når loftet er skruet op, er loftet færdigt.

DANOloft® kan monteres på træforskalling eller stålsystem.

Det har aldrig været så nemt at skabe et smukt akustikloft eller væg, som det er med DANOloft®. Takket være dets brede anvendelsesmuligheder kan du bruge DANOloft® i alle typer rum, som kontor, skole og private hjem.

Pladerne måler 600x600 mm hvilket gør, at pladen er nem at håndtere i monteringen. Læs flere produktspecifikationer her.

2: Skru op for design

DANOloft® er et flot gipsloft fremstillet i et nordisk og tidløst design. Gipsladerne er perforeret til kant. Dette unikke design skaber en monolistisk overflade og sikrer en optimal akustisk effekt.

Akustikloftet monteres med hvidmalede skruer, der går i ét med perforeringerne idet skruens hoved er hvidmalet. Det gør, at skruen bliver nærmest usynlig, når den er plan med gipspladens overflade. Læs mere om vores DANOloft®-skue her.

Akustikloftet kan genmales uden at det pårvirke deres akustiske ydeevne, hvilket er en unik egenskab for et akustisk materiale. 

Gips er et meget robust konstruktionsmateriale, der kan genbruges igen og igen til nye gipsplader. Gipsmaterialets robuste karakter betyder også, at produktet har en lang levetid.

3: Skru op for god akustik

Med DANOloft® bliver lyden dæmpet over hele loftsfladen, fordi der er perforeringer til kant. Det giver en uovertruffen akustik samtidig med, at det giver en sammenhængende loftsflade.

Akustikloftet har Dansk Indeklima Mærkning, som er din garanti for, at loftet ikke afgiver partikler eller støv. Derfor er DANOloft® et attraktivt valg: Både i monteringen, for slutbrugeren og for miljøet.

Gips er et 100% genanvendeligt naturligt byggemateriale. Gips er godt for både mennesker og bygninger. Materialets sammensætning og egenskaber forbliver de samme over tid, hvilket sikrer en uovertruffen holdbarhed. Samtidig er det grunden til, at gipsen kan genanvendes igen og igen.

  • Børnehave | DANOloft® opsat i halvforbandt Børnehaven Petershagen
  • Børnehave | DANOloft® opsat i halvforbandt
  • Kontormiljø | DANOloft® opsat i lige stød
  • Privat bolig, Aalborg | DANOloft® opsat i lige stød
  • Privat bolig, Vedbæk | DANOloft® opsat i halvforbandt Mere om projektet her.
"Når du er færdig med at sætte pladerne op, så har du et færdigt loft. Det er en meget enkel proces. Pladerne er lette at håndtere og skære til, for det er jo gips. Og så er det et stort plus, at pladerne ikke kræver akklimatisering og derfor kan skrues op med det samme. Resultatet er et meget pænt og lyst loft med god akustik og et diskret udseende."
Stefan Danielsen, Tømrer

Sådan monterer du DANOloft®

Knauf 170619 00936

Find alt nødvendig dokumentation her

  • Produktvarianter og produktspecifikationer
  • Sikkerhedsdatablad
  • Montagevejledning
  • Produktdatablad
DANOloft®
Danoloft Forsidea42
812 3881

Hvad koster DANOloft®?

DANOloft® forhandles af byggemarkeder og trælaster, som fastsætter deres egen pris. Det nemmeste er derfor at spørge efter prisen hos dit lokale byggemarked. Du finder en forhandleroversigt nedenfor.
Vis mere

Hvad koster DANOloft®?

Knauf 170619 00675

Hvilke skruer skal jeg bruge til at opsætte DANOloft®?

Du skal bruge DANOloft® skruen, når du monterer dit DANOloft®. Skruen er hvidmalet og diskret, så du opnår den perfekte ensartede og minimalistiske finish.
Vis mere

Hvilke skruer skal jeg bruge til at opsætte DANOloft®?

Knauf 170619 00407

Skal jeg have isolering bag DANOloft® pladerne, for at de giver god akustik?

Nej, det er ikke nødvendigt. Du kan opnå meget god akustik ved blot at sætte DANOloft® pladerne op på en forskalling uden isolering bagpå. Hvis du ønsker ekstra lydabsorption, kan du tilføje 45 mm isolering bag pladerne.
Vis mere

Skal jeg have isolering bag DANOloft® pladerne, for at de giver god akustik?

812 3881

Kan DANOloft® males (igen)?

Dit DANOloft® er færdigmalet, når du får det, og behøver ikke yderligere behandling eller akklimatisering, inden du monterer det. Men du kan godt male dit DANOloft igen. Du skal bruge en vandbaseret maling og en korthåret rulle, så du ikke lukker hullerne til.
Vis mere

Kan DANOloft® males (igen)?

Knauf 170619 00936

Forhandleroversigt

DANOloft® distribueres og sælges gennem lokale byggemarkeder og trælaste i Danmark. Vores forhandlere er lagerførende i en stor del af vores produkter og kan hurtigt fremskaffe bestillingsvarer.

Find din nærmeste forhandler her