Børnehaven Kita Lümü

Glimrende akustik i et nybygget børnehave i Nordtyskland

Børnehaven, Kita Lümü, i Neustadt nordøst for Hamborg i Tyskland, er en nybygget børnehave. Med børn kan lydniveauet både stige hurtigt og til et højt niveau. Da der skulle vælges byggematerialer, har det derfor også haft en høj prioritet at vælge en løsning, der vil kunne levere glimrende akustik. På den måde vil både pædagoger og børn opleve en omfavnende og rolig hverdag og atmosfære – selvom børn leger, synger, løber rundt, snakker og er bare generelt børn.

Valget af akustikløsning faldt på det akustiske gipsloft fra Knauf, vores DANOloft® akustiklofter. DANOloft® er vores smukke og robuste akustikloft i et minimalistisk og tidløst design. DANOloft® monteres med de diskrete tilhørende skruer og leveres færdigmalet. Børnehaven valgte at få monteret DANOloft® på alle lofter i alle rum, og med DANOloft®s minimalistiske design får lofterne dette lyse og ensartet udtryk.

  • DANOloft® giver et lyst og ensartet udtryk. Læs mere om DANOloft®
  • Børnehaven, Kita Lümü, har valgt at få monteret DANOloft® på alle lofter i alle rummene i bygningen. Det er over 1.000 kvm akustikpaneler i alt
  • DANOloft® er et færdigmalet akustikloft, som kræver hverken spartling eller maling
  • Børnehaven fokuserer på geometrisk design, både udenfor og indenfor i de forskellige rum, og her passer DANOloft® perfekt ind. Læs mere om DANOloft®
  • DANOloft® akustiklofter i børnehaven, Kita Lümü, i Nordtyskland
DSC2554

Siden børnehaven, Kita Lümü, har valgt at få monteret DANOloft® på alle lofter i alle rum, har Knauf A/S produceret og leveret DANOloft® akustikpaneler til et samlet areal på 1.000 kvm.

Geometri er et fokuspunkt i det samlede design hos Kita Lümü, og DANOloft® binder de skrå vægge sammen med loftet i et samlet lyst og roligt design, der sørger for denne omfavnende atmosfære i hele børnehaven. DANOloft® er skabt af gips, som er et 100% naturligt materiale. I sammenhæng med dette, er DANOloft® Dansk Indeklima Mærket. Dette betyder også, at DANOloft® som akustikløsning sikrer både en glimrende akustik og et sundt indeklima, der bliver oplevet af både børn og voksne.  

  • Børnehaven Kita Lümü er en nybygget bygning, der er åbnet i foråret i 2022
  • DANOloft® sikrer en glimrende akustik (lydabsorption på op til 0,95 Aw). Learn more about DANOloft®
  • Fællesarealerne i børnehaven, Kita Lümü, har også fået monteret DANOloft® akustiklofter
  • Med DANOloft® får børnehaven en omfavnende atmosfære. Læs mere om DANOloft®
  • Både børn og pædagoger oplever en god akustik med DANOloft® akustiklofter i alle rum

Produkter