Gipsvægge/lofter

Når du bygger med Knauf, er du sikret en holdbar og professionel løsning - hver gang. Vi tilbyder komplette systemer og manualer til montering af gipsvægge, lofter og akustik i din bolig.

Lette indervægge i gips

Opbyg dine lette indervægge med et 1 eller 2 lag gips. Knauf Classic 1 Board anvendes til vægkonstruktioner med 2 lag gips, mens Knauf Ultra Board® anvendes til 1-lagskonstruktioner.

1 lagskonstruktion med Knauf Ultra Board®

Med Knauf Ultra Board® får du en slag- og skruefast 1 lagskonstruktion af et 100% genanvendeligt byggemateriale, som kan anvendes til konstruktion af lette indervægge - også i vådrum.

Vådrumsvægge i gips

Knauf tilbyder sikre og gode løsninger til opbygning af vådrumsvægge i gips. Benyt vores Solid Wet Board for opbygning med 2 lag gips eller Ultra Board® for opbygning med 1 lag gips.

Gipslofter med/uden akustik

Find produkter og løsninger til glat gipsloft eller gipsloft med akustik.

Efterisolering af kolde ydervægge

Få effektiv og hurtig efterisolering af kolde ydervægge. Knauf varmvæg er en samlet løsning, hvor isolering og vægoverflade monteres på én gang.

Spartling og overfladebehandling

Knauf tilbyder vejledning til korrekt spartling og overflade- behandling, så det bliver muligt at skabe en perfekt overflade på dine væg- og loftkonstruktioner.