Akustik i boligen

God akustik i boligen har stor betydning for din families hverdag, trivsel og velvære. Med akustiske gipslofter og vægpaneler fra Knauf får du optimal lydabsorbering og et sundt indeklima med bæredygtige materialer, høj luftkvalitet og flot design.

812 4114

Den moderne bolig kræver ekstra hjælp til akustikken

Vores præferencer for at skabe lyse rum med maximalt dagslys og minimalistisk design betyder ofte flere hårde overflader. Med hårde overflader reflekteres lyd tilbage i rummet, hvilket resulterer i mere støj.

Flere og flere arkitekter benytter her akustiske lofter og vægge til at reducere støjniveauet i boligen og opnå et behageligt indemiljø.

Mindre støj. Mindre stress.

Støj er direkte knyttet til kendte sundhedsrisici som øget hjerterytme, forhøjet blodtryk og højere stressniveau - derfor er det utrolig vigtigt at tænke akustik ind i indretningen af dit hjem. Med akustiklofter fra Knauf får du en bolig med minimum støj og maksimum komfort.     

Vælg det rigtige akustikloft

Se vores anbefalede akustiklofter til boligen. Med Knauf akustiklofter er du sikret optimal akustik og flot design - anvendes både til nybyggeri og renovering.

"Når vi kommer ind i rummene, føler vi en enorm ro og rummelighed, som vi ikke oplevede før. Akustikloftet fra Knauf har bare løftet huset på en helt anden måde."
Kristine Egeberg Olesen, Boligejer

Ny dimension af akustikloft: DANOloft® er nu tilgængelig i størrelserne 60x60 cm. og 60x120 cm.

Mere om DANOloft® akustikloft
Adit Tangent 2400X450 Danmark Privat Bolig Køkken 812 3596

Akustiske vægpaneler

Døjer du med dårlig akustik i din bolig, men har ikke mulighed for den store renovering? Vores akustiske vægpaneler tager kun 10 minutter at installere og absorberer effektivt lyd og støj i rummet.  

Læs mere her

Akustik i gips. Det bæredygtige valg.

Knauf akustiklofter er helt igennem bæredygtige. Vores gipslofter er nemlig fremstillet i 100% genanvendelige materialer og har Dansk Indeklima Mærkning, som er din garanti for, at du bygger med sunde materialer. Du får tilmed et loft med lang levetid, da vores akustiklofter kan genmales uden tab af akustisk ydeevne. Læs mere om gips og bæredygtighed her.

"Vi vil helt klart anbefale DANOloft® til andre. Vi har fået en helt vild lækker akustik i huset, og det har været nemt at gå til og nemt at montere. Og så synes vi, at det er en neutral løsning, der passer ind, uanset om man renoverer, eller om man laver nybyg"
Ida Marie Hørby, Boligejer