Knauf Planner Suite

Få Planner Suite nu

Download BIM-plugin eller prøv web-appen

Hvad er Planner Suite?

Knauf Planner Suite er et produktivitetsværktøj til BIM-planlægning. Med integreret systemsøgning, datavalidering og udbudsfunktioner tilbyder vi dig et sæt digitale tjenester og løsninger, der støtter dig i alle faserne i din projektplanlægning, helt frem til udbuddet, her i blandt beregning af CO2-aftryk på et givent Knauf system.

For at levere den bedste oplevelse på tværs af kontaktpunkter, kan Planner Suite tilgås enten som en webapplikation eller som et BIM-plug-in, der er tilgængeligt for Revit® og ArchiCAD®.

Med Knauf Planner Suite kan du beregne systemers CO2-aftryk, som vises med et CO2-tal på det givne Knauf system. CO2-tallet viser CO2-aftrykket for hele systemets levetid.

Ny kategori i Knauf Planner Suite: Etagedæk

Med tilføjelse af etagedæk i Knauf Planner Suite, tilbyder vi nu relevant systemdata og projekteringsmateriale indenfor fire systemkategorier: Skillevægge, Skakt og Forsatsvægge, Akustiklofter og Etagedæk.

Som med de andre systemkategorier, finder du nu nemt og bekvemt det helt rette lette etagedæk-system til dit konkrete byggeprojekt, inklusiv dokumentation, miljødata, materialeliste og BIM-objekter. Alt, du skal gøre, er at indtaste dine byggekravsdata såsom spændvidde, last kategori, konstruktionshøjde med mere, og vælge imellem de systemer, der bliver søgt frem i Knauf Planner Suite.

Aldrig har det været nemmere at finde rette lette etagedæk.

Integreret systemsøgning

Med Planner Suite kan du let og intuitivt søge Knauf systemer frem i enten BIM-plugin'et eller i webappen. Søgefunktionen sikrer, at du kun bliver præsenteret for de systemer, som imødekommer de indtastede funktionskrav. Herefter vil der være mulighed for yderligere selektering på andre parametre som f.eks. antal pladelag, beklædningstypes m.fl. Der bliver også taget højde for andre faktorer som lokal tilgængelighed, så du kun bliver foreslået produkter og systemer, der er relevante for dit projekt. Dette er især hjælpsomt, hvis du arbejder på tværs af grænser. 

Efter du har valgt dit system, kan du via BIM-plug-in'et importere systemet som et BIM-objekt direkte i din BIM-model med dertilhørende relevante systemdata.

 

Planer Suite sikrer dig automatisk datavalidering

BIM-objekterne i Planner Suite er altid baseret på de seneste data. For at sikre at dette også gør sig gældende for systemer, du allerede har importeret til Revit® eller ArchiCAD®, som muligvis er blevet opdateret i mellemtiden, har vores plug-in en datavalideringsfunktion. Med dette plugin kan du checke, hvorvidt dataene stadig er korrekte på tværs af Knauf systemerne, og opdatere dem til den seneste version med et enkelt klik.


Desuden gør plugin'et opmærksom på, hvis du bruger produkter, der ikke længere er tilgængelige, og anbefaler dig proaktivt mulige alternativer.

Planner Suite støtter dig i projekteringen - helt frem til udbudsfasen

Med Planner Suite er du sikret at dine systemer imødekommer dine krav, og du derfor får taget de korrekte systemvalg, på det rigtige tidspunkt, i designprocessen. Når udbudsmaterialet skal færdiggøres, kan du via webapp'en tilgå beskrivelsestekster i Knauf SPEC. Vores plug-in tilbyder en integreret udbudsfunktion, så du nemt kan oprette en Excel baseret tilbudsliste med dine valgte Knauf systemer.

Denne liste indeholder systemnavn, en kort systembeskrivelse samt en mængdeangivelse på m²-niveau. På den måde hjælper Knauf dig igennem udbudsprocessen ved at sikre præcis sammenhæng mellem tegningsmateriale, beskrivelsestekster og tilbudsliste.

Kort sagt tager Planner Suite dit BIM-arbejde til det næste niveau. Med Planner Suite er du sikker på at dine projektkrav imødekommes. Download Plug-in'et, bookmark Planner Suite webappen, og gør din projektering nemmere, hurtigere og mere præcis.