Tilmeld Nyhedsbrev

Arbejder du professionelt med byggeri? Så tilmeld dig Knaufs nyhedsbrev og vær den første til at få nyheder om Knaufs byggesystemer, pudsprodukter og akustiklofter.

Udfyld felterne herunder og tryk "Tilmeld Nyhedbrevet", så får du det de bedste nyheder fra Knauf - direkte i din indbakke.

* påkrævet

Vælg hvordan du ønsker at modtage nyheder fra Knauf:

812 3817 (1)

Ja tak - Jeg vil gerne modtage markedsføringsmateriale, herunder nyhedsbreve, pr. e-mail fra Knauf A/S 4-5 gange årligt vedrørende eksisterende eller nye produkter inden for vores produktsortiment for byggesystemer og akustiklofter, herunder byggeplader, stålskeletter, facadekonstruktioner, spartelprodukter, puds og akustiklofter samt kampagner, vejledninger og oplysninger om spændende events og udstillinger.

Hvis du er en af vores Knauf-forhandlere, modtager du også en e-mail, så du har mulighed for at bestille trykte udgaver af vores forhandlerprislister ved evt. prisstigninger. Vores henvendelse kan indeholde information fra/om vores forhandlere og samarbejdspartnere.

Det er Knauf A/S, der udsender dette materiale, og dine oplysninger videregives ikke til andre. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke via et afmeldingslink i henvendelsen. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger med henblik på direkte markedsføring.

Jeg har endvidere læst og accepterer Knauf A/S’ Persondatapolitik