Data Analytics Manager

Brænder du for at tage ansvar for at monitorere og optimere performance på egne og anvendte digitale platforme samt levere indsigter til teamet til brug for løbende optimering? Kan du skabe indsigt i årsager til resultater og ikke mindst manglende resultater? Så har vi hos Knauf A/S det helt rette job til dig!

Vi har startet en digital rejse, hvor vi skal transformere hele vores måde at tilgå både markedet og vores kunder på. Ambitionerne er kæmpestore og vi står overfor fantastiske muligheder og ikke mindst stor villighed til forandring.

Til vores Marketingteam søger vi derfor en medarbejder med et struktureret, analytisk og kommercielt mind-set, som brænder for at være med til at udvikle vores digitale kanaler på baggrund af databaserede kundeindsigter. Vi vil være best-in-class på digital marketing i vores branche, og derfor vil du få en yderst central rolle i vores arbejde med data.

Stillingen er nyoprettet og vores ambition er at få den rette indsigt til, hvordan vi kan optimere den digitale oplevelse gennem hele konverteringstragten, og dermed arbejde struktureret og forretningsorienteret med vores data på tværs af de digitale kanaler. Du vil blive ansvarlig for at levere de indsigter, der gør os i stand til at optimere vores digitale platforme, således vi leverer excellente kundeoplevelser og modsvarer kundernes behov for service, support, viden mm.

Du bliver med reference til vores Marketingchef en del af et team bestående af fem marketingspecialister, som alle står klar til at gå en ekstra mil for hinanden og som alle er specialister inden for hvert deres område samt leverer ind som samlet afdeling på vores KPI´er. Du vil indgå som et naturligt led i denne kæde, da det bl.a. er indsigterne fra data, der skal drive vores udvikling.

Dine opgaver vil bl.a. være:

  • Sikring af nødvendige data og opsætning af GA, tagmanager, dashboards og funnels
  • Udarbejde effektmåling og performancerapporter med opfølgning på KPI’er og PI´er
  • Analysere og skabe indsigt i årsager til resultater – samt årsager til manglende resultater
  • Levering af data til opbygning af leadkvalificeringsmotor i teamet (levering af dataindsigter hertil)
  • Lead på at drive processen med konverteringsoptimering i samarbejde med teamet
  • Lead på opsætning, monitorering samt løbende konklusion på løbende splittests
  • Deltagelse i projekter ang. vores CRM-projekt og integrationer

 

Din profil

For at få succes i jobbet har du en baggrund inden for digital marketing, e-commerce, IT, bureau eller lign. og du motiveres af at få lov til at opbygge en ny funktion og sætte dit eget præg på rollen. Du har erfaring med selv at bygge dashboards, opsætte funnels og trives med at fordybe dig og strukturere data, men kan også trække på eksterne specialister, hvis det bliver nødvendigt.

Som person er du selvstændig og ikke bange for at tage beslutninger.  Du har et godt strukturgen, og trives med detaljer og præcision i dit arbejde. Du er vant til at arbejde med deadlines og formår at få eksekveret. Du vil i forbindelse med projektarbejde indgå i dialoger med vores internationale kolleger, og det er derfor en fordel, at du kan kommunikere på engelsk. Som person er du også teamplayer og ved at gode resultater i en marketingafdeling skabes i fællesskab.

Arbejdsstedet vil have udgangspunkt på kontoret i Hobro, men samtidig er der fleksibilitet til hjemmearbejdsdage.

Derudover skal du se udfordringer som en mulighed for at dygtiggøre dig inden for dit område. Hos Knauf sætter vi nemlig en ære i at udvikle vores medarbejdere – hvad enten det er fagligt eller personligt. Som medarbejder er du selv med til at eje din udviklingsplan og har du det rette mind-set og kompetencer er mulighederne uanset om det er internt i Knauf A/S eller internationalt i koncernen.

Interesseret?
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Marketingchef Lise Munk-Schaltz på tlf: 25 54 09 10. 

Hvis du kan se dig selv i jobbet som vores nye Data Analytics Manager, skal du blot sende din ansøgning og CV til jobs@knauf.dk

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV senest den 21. juni 2021 kl. 12.00