Beskrivelsestekster

Prøv Knauf's digitale værktøj til udvælgelse og download af beskrivelsestekster til dit byggeprojekt.  Strukturen i beskrivelserne følger BIPS 1.000 beskrivelsesparadigme på bygningsdelsniveau. Beskrivelsesteksterne står til rådighed til alle som ønsker inspiration og hjælp I forbindelse med udarbejdelse af udbudstekster og –beskrivelser.

Indervægge 

Download neutrale og produktspecifikke B1.000 Bips-beskrivelser af lette indervægge fra Knauf. Alle beskrivelsestekster er kan indgå i udbud hvor produkt- og producentnavne må fremgå. Du kan frit kopiere og modificere i tekst og omfang, for at tilpasse teksten til det aktuelle behov. 

Indervægge: Klik her for at åbne Knauf Beskrivelsestekster

Ydervægge

Download neutrale og produktspecifikke B1.000 Bips-beskrivelser af ydervægge fra Knauf. Alle beskrivelsestekster er kan indgå i udbud hvor produkt- og producentnavne må fremgå. Du kan frit kopiere og modificere i tekst og omfang, for at tilpasse teksten til det aktuelle behov. 

Ydervægge: Klik her for at åbne Knauf Beskrivelsestekster

Glatte lofter

Download neutrale og produktspecifikke B1.000 Bips-beskrivelser af glatte lofter fra Knauf. Alle beskrivelsestekster er kan indgå i udbud hvor produkt- og producentnavne må fremgå. Du kan frit kopiere og modificere i tekst og omfang, for at tilpasse teksten til det aktuelle behov. 

Glatte lofter: Klik her for at åbne Knauf Beskrivelsestekster

Akustiske lofter

Download neutrale og produktspecifikke B1.000 Bips-beskrivelser af akustiske lofter fra Knauf. Alle beskrivelsestekster er kan indgå i udbud hvor produkt- og producentnavne må fremgå. Du kan frit kopiere og modificere i tekst og omfang, for at tilpasse teksten til det aktuelle behov. 

Akustiske lofter: Klik her for at åbne Knauf Beskrivelsestekster

Akustiske vægge

Download neutrale og produktspecifikke B1.000 Bips-beskrivelser af akustikvægge fra Knauf. Alle beskrivelsestekster er kan indgå i udbud hvor produkt- og producentnavne må fremgå. Du kan frit kopiere og modificere i tekst og omfang, for at tilpasse teksten til det aktuelle behov. 

Akustiske vægge: Klik her for at åbne Knauf Beskrivelsestekster

Etagedæk

Download neutrale og produktspecifikke B1.000 Bips-beskrivelser af etagevægge fra Knauf. Alle beskrivelsestekster er kan indgå i udbud hvor produkt- og producentnavne må fremgå. Du kan frit kopiere og modificere i tekst og omfang, for at tilpasse teksten til det aktuelle behov. 

Etagedæk: Klik her for at åbne Knauf Beskrivelsestekster

Noter venligst, at al tekst og data stilles til rådighed uden nogen form for ansvar fra Knauf’s side. Teksten skal ses som vejledning og inspiration, og skal tilpasses og kvalitetssikres ift. det konkrete projekt, samt tilpasses den aktuelle lovgivning på området.