Knauf byggematerialer til Svanemærket Byggeri

Knauf har en lang række byggematerialer, som er registreret til at indgå i Svanemærket byggeri samt ét spartelprodukt med Svanemærkning.

Produkter til Svanemærket byggeri

Knauf har en lang række produkter, som er registreret i Nordisk Miljømærknings database for produkter, som kan anvendes i Svanemærket byggeri. At produkterne findes i databasen, betyder dog ikke, at de er svanemærkede, men at de opfylder kriterierne for at indgå i Svanemærket byggeri.

Her på siden finder du en oversigt over byggeplader, specialplader, akustiske gipsplader, spartelmasser og pudsprodukter samt øvrige tilbehørsprodukter, der kan indgå i Svanemærket byggeri. Stålprofiler, beslag og skruer er ikke omfattet og derfor ikke registreret i databasen. Du kan også downloade den samlede liste nedenfor.

Mangler du et produkt på listen?

Har du forespørgsel på Knauf produkter, som endnu ikke er registreret i Nordisk Miljømærknings database, er du velkommen til at sende en mail til:

Head of R&D
Jørgen Sloth Nielsen
[email protected]

Registrerede byggeplader

Registrerede gulvplader

Registrerede inspektionslemme

Registrerede spartelmasser og pudsprodukter

Registrerede tilbehørsprodukter

Produkter med Svanemærkning

Knauf Weatherboard365 100822 00707

Bo-Hus monterer Weatherboard 365 vindspærre hos Sundskolen på Lolland

Med Weatherboard 365 vindspærre får Bo-Hus en hurtigere montage af vindgips, en vejrbestandighed på op til 12 måneder samt en gennemtestet og genanvendelig løsning
Vis mere

Bo-Hus monterer Weatherboard 365 vindspærre hos Sundskolen på Lolland

DSC 0057

Dockporten, Malmö

7 etagers svanemærket byggeri ved vandet i Dockan, Malmö
Vis mere

Dockporten, Malmö

Brug for anden bæredygtighedsdokumentation?

Hos Knauf har vi udarbejdet relevant dokumentation, som du kan anvende i projektering af certificeret bæredygtigt byggeri.