Vi sætter ergonomien i fokus

Knauf Ergoline er vores nye serie af ergonomiske byggematerialer, som er udviklet til at forbedre arbejdsmiljøet for håndværkeren og samtidig øge effektiviteten i byggeriet.

Knauf Ergoline - ergonomiske byggematerialer

Knauf Ergoline er en ny serie af produkter, der forbedrer arbejdsmiljøet for håndværkeren samt øger effektiviteten i byggeriet. Produkterne er et attraktivt valg, når du ønsker bedre ergnomiske arbejdsforhold og større effektivitet i dit byggeri.

Alle de produkter, der indgår i Knauf Ergoline-sortimentet, har ergonomiske egenskaber, som nedbringer den manuelle håndtering.

Ergonomi betaler sig

Når ergonomien øges i byggeriet, nedbringes den fysiske belastning på håndværkeren og hermed minimeres nedslidning og træthed. Det medvirker til færre sygedage, en øget effektivitet og tilfredse medarbejdere.

Ergonomiske miniplader

Knauf har et bredt udvalg af ergonomiske miniplader. De ergnomomiske gipsplade formater har en totalvægt, der er under arbejdstilsynets maksimale anbefaling på 15 kg. pr. plade.

Vi udvider vores eksisterende sortiment af miniplader med tre nye ergonomiske størrelser som standard: Solid Board, Solid Wet Board og Secura Board. 

Ergonomiske formater:

Ultra Board15 (15 U-1):

  • 1200x900 mm

Ultra Board13 (13 U-1):

  • 900x1800 mm

Classic 1 Board (A-1):

  • 900x1500 mm
  • 900x1800 mm

Secura Board (F-1):

  • 900x1800 mm
  • 900x1350 mm (har en pladevægt på under 15 kg.)

Solid Board (L-1):

  • 900x1800 mm
  • 900 x1246 mm (har en pladevægt på under 15 kg.)

Solid Wet Board (H-1):

  • 900x1800 mm
  • 900x1246 mm (har en pladevægt på under 15 kg.) 

Produkter

Light Board

Med Light Board får du en ergonomisk letvægtsgipsplade til indvendige vægge og lofter. Light Board er 20% lettere end standardgips og er derfor et attraktivt valg, når forholdene er en udfordring som f.eks. ved renoveringsprojekter.

Produkter

Click Skinne

Click Skinnen fra Knauf gør det nemt og hurtigt at opbygge et stålskelet. Du får hurtig montage helt uden brug af værktøj, og derved opnår du en højere effektivitet. Click Skinnens økonomiske fordele ses tydeligt i store byggeprojekter, hvor der skal bygges mange vægge.

Du kan også anvende Click-skinnerne til frispændende lofter. Click-skinnen findes både med og uden polyethen.

Produkter - Click Skinne

Nail It System™

Med Knauf Nail It System™ bliver det lettere at overholde stramme tidsplaner. Knauf Nail It System™ er hurtigt og nemt at montere og nedbringer samtidig montagetiden i opbygningen af dine stålydervægge. Du får færre processer øger herved effektiviteten, ergonomien og får en bedre totaløkonomi, når du skal montere udfyldte facader.

Produkter