Knauf Knauf
tilbage

Knauf Soundboard

Hør musik uden synlige højttalere med Knauf Soundboard

Knauf Soundboard

  En højttaler indbygget i en gipsplade. Det er hvad Knauf Soundboard går ud på. Den 30 mm tykke højttaler anvender gipspladen som membran, og den har en rigtig god lyd samtidig med, at den er helt usynlig. Højttaleren er monteret i en 60 x 60 cm gipsplade, som kan monteres i nybyggeri eller eftermonteres i et gipsloft eller en gipsvæg. Pladen kan spartles ind i konstruktionen, og der kan både males og sættes væv på pladen, uden at højttaleren mister effekt.

  Anvendelsesområder

  Når højtaleren ikke må kunne ses

  Højttaleren var oprindeligt især tænkt til erhvervsbygninger som kontorer og konferencelokaler, men Knauf Soundboard er også efterspurgt i private boliger. Lyd skal være til stede i alle rum, men det er ikke alle steder, man ønsker synlige højttalere. Derfor anvendes Knauf Soundboard ofte i gangarealer, i køkkenet eller i spisestuen. Den usynlige højttaler spreder lyden rigtig godt, så det er meget svært at høre, hvor den fysisk er placeret. B&O har blandt andet anvendt den i en privat bolig, hvor højttaleren ikke måtte kunne ses i gangarealerne. Højttaleren kan med fordel kombineres med en subwoofer for at opnå en mere komplet lyd, og man undgår heller ikke at føre kabler til højttaleren

  Gem som favorit

  System  Gipspladeelement med indbygget højttaler på bagsiden.

  Gipspladeelement med indbygget højttaler på bagsiden.

  Knauf Soundboard består af en gipsplade som flademembran. Membranen aktiveres af resonans i panelet forårsaget af en svingspole, der er fastgjort på bagsiden af pladen.Knauf Soundboard er velegnet at tilslutte alm. stereoanlæg eller standard forstærkere. Det kræver intet dyrt ekstraudstyr. Knauf Soundboard kan installeres i følgende loft- og vægsystemer, nye såvel som eksisterende:

  • Nedhængte lofter

  • Selvbærende lofter

  • Etagedæk

  • Lette indervægge

  • Forsatsvægge

  • Lette ydervægge

  Download uddrag fra vores systemmanual om Knauf Soundboard

  Gem som favorit
  Produkter

  Downloads

  Downloads

  Detaljer Beskrivelse Udgave Dokumenttype
  Soundboard 01/2019 Projektering og beskrivelse
  PDF
  961 KB
  6 Sider