Knauf Knauf
tilbage

Designelementer

Curvex og Mitex sætter kontur på rummet

Designelementer

Rumdesign handler ikke alene om lige vinkler og skarpe hjørner. Ofte kan det have stor æstetisk effekt at arbejde med buede elementer. For eksempel ved indgangspartier, hjørner eller ved overgange fra et lokale til et andet. Buede elementer kan opbløde niveauforskelle og være med til at skabe et organisk indtryk. Knauf leverer Curvex elementer, som kan leveres præformede i netop de dimensioner, der skal anvendes, eller tilskæres og færdigbues på stedet. Ligeledes kan Knauf levere Mitex, som er gipsplader til montering i særlige vinkler - et element, der skaber elegante overgange og levner rum til skabende kreativitet.

Anvendelsesområder

Curvex anvendes, når der er brug for at skabe bløde overgange, søjler, runde hjørner og bløde niveauforskelle fra rum til rum. Mitex er præfabrikerede, så de kan bukkes til netop den vinkel, der er brug for – for eksempel ved overgangen fra loft til væg. Elementerne skaber nye æstetiske former, hvor man ellers ofte traditionelt arbejde med rette vinkler og lige flader.

Gem som favorit

Oversigt over systemerFind hurtigt informationer om dit system

SystemerMitex designelement

Mitex designelement

Mitex er en foldegips og som giver utallige muligheder for at skabe egne former. Præcis, knivskarp kantaftegning. Mulighed for at lege med gipsen som med et stykke papir.

Download produktblad under downloads og se hvilke varianter, vi kan tilbyde.

Gem som favorit
Produkter
  • Mitex
    MitexFoldegips til præcis og knivskarp kantaftegning - Knauf Danoline


Curvex designelementer

Curvex designelementer

Curvex anvendes til buer, der kun begrænses af fantasien. Med Curvex har du mulighed for et organisk design med forskellige kanter, der kan tilpasses alle former for loft- og vægdesign.

Download produktblad under downloads og se hvilke varianter, vi kan tilbyde.

Gem som favorit
Produkter
  • Curvex
    CurvexBuede designelementer i flere varianter, Knauf Danoline

Downloads

Downloads

Detaljer Beskrivelse Udgave Dokumenttype
Mitex designelement - Produktdatablad 06/2019 Produktdatablad
PDF
627 KB
8 Sider
Curvex designelement - Produktdatablad 06/2019 Produktdatablad
PDF
1,0 MB
8 Sider