Knauf Knauf
tilbage

Akustiske træbetonlofter

Få et rustikt design med akustisk træbeton

Akustiske træbetonlofter

Akustisk træbetonloft er en billig og enkel løsning med meget gode lyddæmpende egenskaber og et flot rustikt design. Lofterne er lette at montere, og de fås blandt andet med isolering på bagsiden, så de også virker lydisolerende. Derudover er det blandt andet muligt at ventilere igennem pladerne, så der opstår mindre trækgener, fordi ventilationen kan foregå over et større areal.

Anvendelsesområder

Anvendes i arkitekttegnede bygninger

Tidligere blev træbeton kun anvendt til industri- og landbrugsbyggeri. For eksempel blev det ofte brugt i parkeringskældere. Det rustikke design har dog fundet vej til danske skoler, kontorer og kulturbygninger, og i dag ser flere arkitekter store fordele ved at forene akustisk materiale med et rustikt og råt design i moderne byggerier.

Se de forskellige løsninger indenfor træbeton fra Knauf herunder.

Gem som favorit

SystemTræbetonlofter - forskalling på træ eller stål

Træbetonlofter - forskalling på træ eller stål

Vores træbetonlofter bliver produceret af vores hollandske søsterselskab Heraklith efter de samme høje standarder, som du ellers kender Knauf for. I sortimentet finder du loft- og vægbeklædninger til ethvert formål - både indendørs og udendørs i overdækkede områder. Knauf Heraklith produkter er certificeret efter de europæiske standarder. Produkterne er 100% genanvendelige og fugtbestandige.

Vi har flere design på lager med kort leveringstid. Vores træbetonlofter kan monteres på enten træforskalling eller stålunderlag (CD2 system).

DECO - i farven hvid med ekstra fin struktur

AGRO - i farven natur med fin struktur

ADVANCED - i farven hvid med både fin og ekstra fin struktur

Find brochure samt montagevejledning under downloads.

Gem som favorit
Produkter

Downloads

Downloads

Detaljer Beskrivelse Udgave Dokumenttype
Knauf Heraklith Træbeton Juli 2017 Brochure
PDF
628 KB
4 Sider
Knauf Heraklith træbetonlofter 07/2016 Montagevejledning
PDF
1,0 MB
3 Sider