Knauf Knauf
tilbage

Vi udvider Ultra Board® sortiment

Nu også Ultra Board® i 13 mm

Vi udvider Ultra Board sortimentet

Nu kan du købe vores kendte Ultra Board® gipsplade i to størrelser – den originale 15 mm plade til 1-lags konstruktioner og vådrum, samt vores nye 13 mm plade, som hovedsageligt er tiltænkt 2-lags løsninger.

Ultra Board® er kendetegnet ved at være en fantastisk slag- og skruefast gipsplade, hvor bæreevnen er op til 40 kg for Ultra Board® 13 og 45 kg for Ultra Board® 15 – og det er i én enkelt skrue, uden plugs! Begge gipsplader er hurtige og nemme at arbejde med, og kan skæres med en almindelig kniv – dermed opnår du et godt arbejdsmiljø uden støv og larm.

Ultra Board® 13 er den perfekte løsning, når du er på ønsker efter en ekstra stærk og slagfast 2-lags løsning i f.eks. skoler eller børneinstitutioner. Ultra Board® 13 fås i standardbredden 900 mm med forsænkede langkanter og skårne kortkanter og i længden 1800 mm. Skulle du ønske at få Ultra Board® 13 i andre formater, kan også dette bestilles.


Vægtypeoversigter

Nedenfor kan du downloade vores brochure om Ultra Board®. Her kan du finde vægtypeoversigter og yderligere information om Ultra Board®.

Download Ultra Board® brochure her .

På jagt efter yderligere info? - find mere information om Ultra Board her