Knauf Knauf

Knauf Identitet

Weiter

Knauf systemhusVI GØR BYGGERI LET!

Knauf systemhus

Knauf leverer 75% af komponenterne til et byggeri. Knauf systemhus og farvekoderne giver dig et overblik over det komplette produktsortiment

Find her Knauf systemhus med oversigt over de enkelte systemer.


Download oversigt over Knauf systemhus her

Vision:

Vi vinder i vores branche gennem innovation, kommerciel ekspertise og effektiv anvendelse af alle ressourcer.

Hvad betyder vores vision for dig:

For dig som kunde og samarbejdspartner hos Knauf A/S er vores vision et løfte om, at:

• Alle medarbejdere i Knauf gør deres yderste for, at du kan få den bedste løsning til dit projekt. For os er det en sejr - og vi vil gerne vinde hver gang!

• Vi nøjes ikke med ”godt nok” – vi investerer i nytænkning og fremtidssikring af vores løsninger til det danske byggeri. Som støtte har vi et bredt, globalt netværk af samarbejdspartnere både inden for og uden for Knauf-koncernen.

• Sund forretning for din og vores virksomhed er øverst på vores dagsorden. Det er gennem gensidigt fordelagtige aftaler, at vi kan fremtidssikre og forbedre det danske byggeri.

• Vi er altid på jagt efter smartere arbejdsprocesser, byggeløsninger, produktionsmetoder. Kun igennem optimeringer kan vi fortsætte med at levere konkurrencedygtige løsninger til dig og resten af byggebranchen.

Her hos Knauf har vi fire grundværdier. De er centrale for hele vores organisation og er med til at skabe værdi for byggeriet:

Menschlichkeit: Vi tager hensyn til de mennesker, som dagligt bruger vores produkter. Fx tilsætter vi Zeoflair i alle vores akustiske produkter. Det gør vi for at sikre et godt indeklima og optimal komfort for de mennesker, som skal bruge bygningerne. Og vores CLICK-skinnesystem er udviklet specifikt for at lette håndværkeres arbejde ergonomisk.

Partnerskab: Vi har et globalt netværk af partnere, som hjælper os med at udvikle de bedste produkter på markedet. Knauf Nail It er et godt eksempel. Nail It er et patenteret system til opbygning af udfyldende ydervægge i stål. Systemet består af nogle få innovative produkter, som gør det muligt at samle stålskelettet med skudsøm fremfor traditionelle skruer.

Engagement: Man kommer ingen vegne uden – det ved de fleste nok. Alligevel synes vi, at det er værd at nævne. Vores engagement har eksempelvis betydet, at Musikkens Hus i Aalborg fik specialfremstillede akustiske gipsplader til deres koncertsal. Du kan se resultatet her

Iværksætterånd: Vores produktportefølje afspejler initiativ og innovation. Helt konkret betyder det, at vores gipsplader dækker alle behov inden for moderne byggeri. Lige fra skudsikre gipsplader til strålebeskyttelsesplader uden bly. Har du brug for en helt almindelig standardgipsplade af høj kvalitet, har vi selvfølgelig også det.

Lær mere om os

I filmen ”Knauf - En del af løsningen”, kan de se og opleve hvordan værdierne er forankret i alle Knauf gruppens virksomheder og medarbejdere over hele verden.

Se filmen her og lær mere om Knauf.