Knauf Knauf

Kanalløs ventilation med Unity lofter

Bedre indeklima med Unity lofter

Weiter

Hvorfor er indeklima vigtigt?

Vi tilbringer 90% af tiden indendørs. Derfor skal de fysiske rammer omkring os være så sunde som muligt. Især børn har brug for godt indeklima for at lære og udvikle sig optimalt.

Ifølge DTU’s undersøgelser, tilbringer børn 22% af deres vågne tid i skolen. Tallene viser også, at op til 60% af skoler i Danmark har en CO2 koncentration, der er højere end det tilladte niveau på 1.000 ppm (milliontedele).

Hvorfor er ventilation vigtig for Knauf?

Knauf udvikler akustiske materialer, der skal hjælpe arkitekter med at skabe et godt indeklima, der ikke går på kompromis med det æstetiske udtryk. Hvad enten det er akustik, luftrensning eller lysforhold, så arbejder vi konstant på at udvikle vores loftløsning til at performe bedre. Perforeringerne åbner kernen op og giver en unik mulighed for at tilføre nye funktioner til loftet. Og samtidig skubber vi grænser for, hvad der er muligt med gips, når det gælder æstetisk udformning. Det er ud fra disse ønsker om kompromisløst loftudtryk og indeklima, at vi har udviklet de nye akustiklofter med Unity perforering, som kan integreres med ventilationen.

Find link til Realdanias undersøgelse

Plaza, Contur og Belgravia er perfekte løsninger til kanalløs ventilation
 • Illustration af kanalløs ventilation i klasselokale
 • Illustration af kanalløs ventilation i klasselokale

Hvordan ventilerer Knauf Danolines lofter?

Knauf Danoline lofter med Unity perforering har en naturlig god luftgennem- strømning takket være perforeringshullerne. Man kan forestille sig loftet som et stort ventilationsarmatur, som lader luften passere rent igennem.

Man kan derfor reducere eller helt undvære indblæsningsarmaturer og lade indblæsningsrør bag ved loftet blæse frisk luft ind. Luften bliver fordelt over hele loftfladen og kommer ud i hele rummet.

Dermed sikrer man optimalt indeklima med frisk luft og en rolig, ubrudt loftoverflade.

Hvorfor er Knauf perforerede gipslofter med de nye Unity perforeringer ideelle til opbygning af kanalløse ventilationslofter?

• Fordi de lader luften passerer rent igennem. Knauf perforerede gipslofter er lavet af gips - et rent, naturligt og ærligt materiale, hvor man får et kig helt ind i kernen gennem perforeringshullerne.

• Fordi de skaber sundt indeklima. De er tilsat Cleaneo, som renser luften. Og de har fremragende akustiske egenskaber.

• Fordi de er designet til at skabe en ensartet, ubrudt loftflade. Og uanset om man har behov for diffus, styret eller ingen ventilation, forbliver loftets udseende ens.

• Fordi man slipper for planlægning af rørføring og forskellige indbygninger i loftet. Man kan reducere kraftigt eller helt undvære indblæsningsarmaturer. Hele loftfladen ventilerer.

Relaterede produkter

 • Belgravia
  Belgravia Tilbagetrukket skinnesystem med diskret skyggevirkning 
 • Contur
  Contur Elegant, sammenhængende design uden synligt skinnesystem 
 • Plaza
  Plaza Funktionelt og stilrent design 

Relaterede systemer