Knauf Knauf

Patientkomfort med Knauf

Vi gør sundhedssektoren sundere

Weiter

Hospitaler / sygehuse

Gips kan med fordel anvendes i nye sygehusprojekter og i renovering af eksisterende byggeri. Indenfor røntgenbeskyttelse, hygiejne, indeklima og akustik har Knauf en række specialprodukter, som er tilpasset sundhedssektoren. Ud over de funktionelle muligheder byder Knaufs produkter også på en masse designmæssige fordele. Vi står altid klar til at hjælpe med tekniske spørgsmål til produkterne samt rådgivning i projekteringsfasen af nyt sygehusbyggeri .

Røntgenvæg i gips

Knauf har udviklet en gipsplade, som beskytter 100 % mod røntgenstråler. Løsningen er både økonomisk og miljømæssigt mere fordelagtig end alternative løsninger, hvor der anvendes bly i væggene for at beskytte mod strålerne. Knauf Safeboard fungerer som en normal gipsplade, og den adskiller sig ikke designmæssigt fra Knaufs øvrige produkter, hvilket gør den nem at integrere.

Et hav af designmuligheder

Gips giver et hav af muligheder for at udfolde arkitekturen i et sygehusbyggeri. Materialet kan tilpasses alt, og det giver meget få designmæssige begrænsninger. For eksempel er det også muligt at lave buede løsninger både til indervægge og lofter .

Se også under designelementer, hvor vi beskriver Curvex - et færdigt designelement til præcis og knivskarp kantaftegning . Der er ligeledes mulighed for perforerede buede paneler

Godt indeklima for patienterne

På sygehuse er et godt indeklima altafgørende for patienterne. Knaufs akustiske gipslofter indeholder også luftrensende funktioner, så luften automatisk renses, når den passerer perforeringen i pladen. Lydisolation imellem stuerne på et sygehus er også vigtig for en god oplevelse hos patienterne. Her har Knauf også en lang række løsninger til at lydisolere imellem rum .

Optimal hygiejne til bl.a. sygehuse - Mulighed for Medifend maling på Knauf Danoline standard produkter

Næsten alle materialer skal leve op til udfordringer i miljøer, der kan påvirkes alvorligt af aggressive bakterier, f.eks. hospitaler og laboratorier. For at leve op til denne udfordring har vi udviklet en unik malet overflade med navnet Medifend, der kan påføres på vores standardprodukter. Medifend har en meget kraftig mug- og skimmelhindrende effekt og er testet i henhold til DIN ISO 846, metode B og B’. Medifend er den ideelle løsning, hvor optimale hygiejneforhold er påkrævet. Læs mere om Medifend her.

Download ligeledes ekspertudtalelse fra Dr. Biester, Dipl.-Biologist Microbiology fra Isega Forschungs- und Untersuchungs-Gesellschaft mbH Aschaffenburg om Medifend maling.

Relaterede systemer

Relaterede produkter