Knauf Knauf

Energirenovering

Spar på energien med Knauf

Weiter

Energirenovering

Der er mange muligheder og udfordringer, når en bygning skal energirenoveres. Hos Knauf anbefaler vi altid, at du kontakter vores rådgivere , som kan hjælpe med at finde frem til den mest optimale løsning til dit projekt. Vi hjælper med konkrete spørgsmål til efterisolering med vores produkter, men vi rådgiver også generelt om energirenovering i større byggeprojekter. Herunder kan du læse mere om fordelene ved Knaufs gipsbaserede løsninger til energirenovering.

Efterisolering uden stor pladsreduktion

Når du skal efterisolere med forsatsvægge, er det vigtigt at opføre væggen så tynd som muligt for at spareplads. Efterisolering med gips gør det muligt at opnå stor isoleringseffekt med meget smalle konstruktioner. Knauf har en række smalle løsninger til efterisolering , hvor du opnår stor energiforbedring. Knauf har også en række løsninger til udvendig isolering med påhængt facade , hvor du slet ikke går på kompromis med det indvendige areal.

Efterisolering uden at belaste fundamentet

I store bygninger kan fundamentet belastes i forbindelse med energirenovering. Med Knaufs lette systemer kan man effektivt efterisolere bygningen uden at belaste fundamentet yderligere. Kontakt vores rådgivere , hvis du vil vide mere om forskellige belastninger af fundamentet i forbindelse med energirenovering.

Efterisolering forbedrer akustik og indeklima

Når man skal efterisolere med gips, forbedrer det også byggeriet på en række andre parametre. Gipspladerne har ud over gode isolerende egenskaber også store fordele for akustikken og indeklimaet.

Relaterede systemer

Relaterede produkter