Knauf Knauf

Boligkomfort med Knauf

Et godt indeklima er alfa og omega for en god boligkomfort

Weiter

Private boliger

Gips kan anvendes til meget andet end skillevægge. Alle indvendige konstruktioner kan med stor fordel laves i gips. Det giver mere gulvplads, bedre indeklima og masser af designmæssige muligheder.

10% ekstra gulvplads

Vil du have mere gulvplads? Hvis du bygger i lette materialer frem for at opføre vægge i eksempelvis beton eller mursten, får du 10% mere gulvplads. I en bolig på 150 kvadratmeter giver det 15 kvadratmeter ekstra – som for eksempel kan bruges til et ekstra børneværelse eller et kontor.

Det er aldrig for sent at ændre akustikken

Dårlig akustik er et af privatboligens helt store problemer. Mange nyere danske hjem har højt til loftet, store glaspartier samt glatte gulve, vægge og lofter. Opskriften på dårlig akustik. Men det er heldigvis aldrig for sent at gøre noget ved problemet. Et akustisk loft kan eftermonteres på dit eksisterende loft, men det er også muligt at lave en loftø eller at montere akustiske paneler på væggene. Læs mere om akustiske løsninger i private hjem i vores brochure Boligakustik

Designmæssig fleksibilitet

En af de helt store fordele ved at anvende lette konstruktioner er designmæssig fleksibilitet. Gips giver ikke ret mange begrænsninger – tvært imod giver det mulighed for at lave alternative væg- og loftskonstruktioner i kreative designs. Buede vægge i gips giver mulighed for at opdele rum på en anderledes måde, mens det for eksempel også er muligt at opsætte fliser på en vådrumsvæg i gips fra Knauf .

Relaterede systemer

Relaterede produkter

 • Adit vægpaneler
  Adit vægpaneler Højeffektiv akustisk efterregulering i eksisterende rum - Knauf Danoline 
 • Classic 1 Board
  Classic 1 Board Standardgipsplade til indvendig brug type A-1 
 • Designpanel
  Designpanel Ensartet udtryk uden synlige samlinger - Knauf Danoline 
 • Solid Wet Board
  Solid Wet Board Vådrumsgipsplade til indvendig brug type H-1 
 • Ultra Board®
  Ultra Board® Stærk og robust byggeplade til enkeltlags og tolagskonstruktioner type U-1