• Systemer og Produkter
  • Afdelinger
  • Dokumentation
  • Knauf Danoline Production Quality ControlKnauf - Background Image

    Velkommen til Knauf Gips

    Dansk producent og leverandør af gipsplader, akustiklofter samt byggesystemer til letbygkonstruktioner.

    Vi har produceret byggematerialer og leveret knowhow og services til den danske byggebranche i mere end 50 år. Og sammen med vores kunder og partnere skaber vi hver dag rammerne for bedre og mere bæredygtigt byggeri i Danmark.

    Lette byggesystemer

    Vi er eksperter inden for lette byggesystemer. Vi har et klart fokus på bæredygtighed og arbejder aktivt på at integrere miljøvenlige principper i vores løsninger. Med vores ekspertise og innovative tilgang sætter vi standarden for kvalitet og pålidelighed. Vi skaber fundamentet for dine visioner med hensyn til fremtidens generationer.

    Se alle systemløsninger

    Systemkategorier

    Fremhævede produkter

    Vi er her for dig og dit byggeprojekt

    Med vores produkter og systemer, gør vi alt hvad vi kan for at hjælpe dig bedst muligt med dit byggeprojekt. Du kan her finde information om hvordan vi kan hjælpe dig.

    Modern apartment residential building glass facade wall construction site with many high tower cranes and heavy machinery against blue sky background. Industrial scenic urban city development project

    Systemer & produkter

    Gå på opdagelse i vores udvalg af systemløsninger og produkter.

    Få personlig rådgivning

    Kontakt os og få råd og vejledning til dit byggeprojekt. Vores eksperter sidder klar alle hverdage til at besvare dine spørgemål ang. vores produkter og systemer.